THE GLOBAL CLOUD SKILLS TOUR

Tech Skills for Tech Intensity

Amsterdam, 10 maart 2020

Proudly hosted by

Amsterdam C3 tour begint over:

We zijn verheugd om je uit te nodigen voor de eerste C3 Global Cloud Skills Tour die met trots wordt aangeboden door The Leading Learning Partners Association

De transformatie naar de cloud vereist een transformatie in de vaardigheden van je mensen. De C3 Global Cloud Skills Tour is een wereldwijd evenement waarbij de LLPA in samenwerking met Microsoft, Computrain en andere partners je de mogelijkheid biedt om waardevolle inzichten te krijgen en waarbij je van experts leert hoe je high-performance teams samenstelt en hoe je meer uit jouw Cloud-investeringen kunt halen. Dit event brengt learning thought leaders, executives en partners bij elkaar om samen te werken, best practices te delen en sneller te groeien door passende technologieën en het ontwikkelen van role-based skills.

Belgrade
Milan
Johannesburg
Helsinki
Singapore
Amsterdam
Mexico City
Berlin
Vienna

Over

De Global Cloud Skills Tour maakt deel uit van een exclusieve C3-evenementenserie. In 2019 introduceerde de Leading Learning Partners Association (The LLPA) “C to the power of 3”, de Cloud Certificerings Cirkel, dat trainings-, certificerings-, rapportage- en nurturingservices omvat die samen worden aangeboden door CompuTrain en de overige 33 toonaangevende leden die samen wereldwijd werken aan de kennis en vaardigheden van mensen.

De C3 Global Cloud Skills Tour is bedoeld om de hiaten in de cloudvaardigheden te dichten door ervoor te zorgen dat alle bestaande en toekomstige cloudklanten over de technische vaardigheden beschikken die nodig zijn om succesvol te zijn. Technische intensiteit vereist intensiteit van vaardigheden! We moeten een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we onze medewerkers bekwaam maken!

Dit evenement omvat keynote-sessies, workshops, panels van Microsoft, LLPA, de overheid, bedrijven en IT / Learning-experts die hebben aangetoond geavanceerde kennis en inzicht te hebben in hoe nieuwe leerprocessen de groei van IT-eenheden in bedrijven kunnen ondersteunen.

* Tegen 2022 zullen bedrijven proactieve en inventieve werkplekstrategieën nodig hebben om de 54% van de werknemers te helpen die omscholing of bijscholing nodig hebben. Het is tijd voor een toename van sterkere, meer op samenwerking gerichte leerecosystemen waarin professionals zijn uitgerust met de juiste vaardigheden voor hun functie. Hierdoor worden strategieën voor talentbeheer in alle bedrijven op elkaar afgestemd om de beschikbare kansen te maximaliseren en te profiteren van de transformationele trends van cloudtechnologie en de vierde industriële revolutie – World Economic Forum

Doel

Meer informatie over de nieuwste op rollen gebaseerde trainingen en certificeringen, vaardigheidsinitiatieven, vaardigheidsontwikkeling en leertrajecten. Ontdek wat de toekomst biedt en hoe we je kunnen helpen bij het ontwikkelen van hoogwaardige teams.

Maak contact met onze partners, klanten en gelijkgestemde zakelijke professionals, krijg inzichten en best practices voor het openbreken van jouw cloudpotentieel en hoe je leer- en trainingsmogelijkheden voor werknemers in alle fases van hun carrière kunt activeren of versnellen.

Neem in 1: 1-gesprekken met cloudklanten, partners en leerexperts contact over hoe u vaardigheden en lacunes in mensen kunt aanpakken om ononderbroken groei voor je bedrijf lokaal of wereldwijd te waarborgen.

Hoofdonderwerpen

Kansen in de cloud

Leven lang leren bevorderen

Technische vaardigheden voor bedrijven

Ontgrendel jouw cloudpotentieel

Versnel je innerlijke azure

Hoe Azure en digitale transformatie een revolutie teweegbrengen in onze manier van werken

Hoe role-based vaardigheden het succes blijven beïnvloeden

Reis om klaar voor de toekomst te zijn

Publiek

Bedrijfsleiders en leidinggevenden

CLO, HR-managers, partners

CTO’s

IT-afdelingen van de overheid

Universiteiten en hogescholen

Azure leiders en experts

Microsoft technisch en consulting

Partners

CIRCL

Gustav Mahlerplein 1B

10 March 2020

8:00 – 18:00

Vrij

Deelname aan het evenement
is gratis

Agenda

08:00 – 09:00

Registrations and Breakfast

09:00 – 09:10

Welcome and Introductions

09:10 – 09:30

Setting the Scene

09:30 – 10:30

Keynote - Tech Skills for Tech Intensity

  • Transformation with the Cloud and success stories with Microsoft
  • New technologies require new skills
10:30 - 11:00

Break

11:00 – 12:30

Azure Learning Pathways and Certification

  • Certification and Pathways
  • Cloud Skilling Journey in the Global Scale
  • LLPA and Partner background – Introducing The Full Certification Circle
12:30 – 13:30

Lunch

13:30 – 15:00

Be Future-Ready

To be announced

Trust your cloud. Explore how featured Azure products together with the right skills can amplify your business. Learn how your business can gain security from the ground up when combining the right technical skills with the capabilities offered by Azure.

  • Technical Skills for Buisiness
  • Cloud Adoption Framework
  • Success Story: How we lead growth using cloud skills
15:00 - 15:30

Break

15:30 – 16:30

Panel Discussion

A deep discussion led by Microsoft customers, partners and early adopters focused on how Azure and digital transformation is revolutionizing the way we work and most importantly, how role-based skills will continue to impact the success of this journey to becoming future-ready.

17:00

Blue Sky Cocktail Party

Registreer voor het evenement

Details Price Qty
Free Ticket

This ticket is required and must be purchased.

€0.00 (EUR)  

Menu