C3 Global Cloud Skills v-Tour Speakers

Barbara Domicelj

Generalna direktorica

Microsoft Slovenija

Barbara Domicelj vodi Microsoft Slovenija od leta 2017. Pred vodenjem slovenske podružnice je bila vodja prodaje za velika podjetja v celotni Microsoftovi regiji Adriatic in vodja prodaje za javno upravo, kjer je soustvarjala strateške Microsoftove projekte v Sloveniji in zgradila pomembna partnerstva v javnem sektorju. Kot direktorica za področje velikih strank in partnerjev za Slovenijo in Albanijo je bila odgovorna za oblikovanje in vodenje ekip, ki so presegale načrtovane rezultate.

Domiceljeva je po izobrazbi univerzitetna diplomirana ekonomistka, svoje znanje pa je dopolnjevala še na poslovnih šolah INSEAD – The Business School for the World in Wharton School (University of Pennsylvania). Kot odlična poznavalka za upravljanje in preobrazbo poslovne kulture deluje v Združenju Manager in Ameriški gospodarski zbornici v Sloveniji (AmCham Slovenija), kjer daje poudarek učinkovitemu vodenju raznolikih skupin ter soočanju z izzivi trajnostnega razvoja in vseživljenjskega učenja.

Ceni iskrenost, odgovornost in ekipno delo ter verjame, da nam lahko s pravim pristopom tehnologija vrne čas, nas naredi varnejše in bolj zdrave ter navdihne našo ustvarjalnost

Menu